Äntligen måndag!

God morgon!
Sitter och jobbar efter att ha lämnat barnen på dagis och skolan.. Den här veckan kommer jag att ha jätte mycket att göra, och tur är väl det för Cesar åker och jobbar i Barcelona imorgon.. Kommer sakna honom så mycket!
Har haft en sjukt intensiv helg, med mycket roliga saker!
Hugo har tappat sin andra tand, gissa om han var stolt? :)
Så här mysigt sällskap har jag oftast på dagarna när jag jobbar hemifrån, världens finaste kisse!
I fredags åkte jag till Erika och vi drack lite champagne och åt gott, sedan gick vi ut och jag sjöng karaoke för första gången i mitt liv.. Haha! Sedan gick vi vidare på Allstar och träffade väldigt mycket trevligt folk! Jag är ute så sällan att jag blir lika förvånad över att folk minns mig!
Lördag spenderades hos min fina Christin och hennes familj. De bjöd på en gudomlig middag med yoghurtglass till efterrätt! Smaskigt värre!
Igår var det söndag och när det är helg så vill vi alltid passa på att göra saker tillsammans, och igår var inget undantag! Vi gjorde egna supergoda amerikanska burgare, med allt ni kan tänka er på, majskolvar och strips, vilken söndagslunch!
Helgen avslutades med skridskoåkning och tacomiddag hos mamma och pappa!
Hoppas ni har haft en supermysig helg!
Pusspuss från Suss

Dagens to do

Äntligen Fredag!
Ser fram emot en hektisk men härlig fredag, som avslutas med middag med älskling och barnen, samt tjejkväll med Erika ikväll.. Kan behöva det efter den här veckan..
Fm:
* Gå igenom mailen, svara i mån av tid
* Ordna med anmälningar till mitt lilla (stora) projekt
* Förbereda utskick av skivan till nästa vecka
* Planera fotografering till veckan
* Vika ett ton med kläder
* Ringa några samtal, brukar tycka det är kul, men det här är bara tråkiga samtal tyvärr!
Em:
* 13.30 Reportage i hemmet ang min klädstil och min reltion till mode
* Åka ner till city och shoppa lite om jag hinner.
* 15.00 hämta barnen.
* 15.30 fika hos mamma med barnen
* 16.30 HANDBOLL! MISSA INTE!
* 18.00 middag med älskling
* 19.30 vin och fonduekväll med Erika.

Knäppa veckan

God morgon mina skönheter!
Idag har jag massvis att göra efer att ha haft en helknäpp vecka. Har egentligen haft mycket att göra, men har varit helt utan internet i tre dagar, så jag har inte alls kunnat göra allt jag borde. Nu är tack och lov internet tillbaka och jag jobbar på så att fingrarna nästan blöder... Skönt! :)
Har haft en jobbig vecka med diskussioner som inte lett nånstans och knner mig både frustrerad och sorgsen över resultatet av mina försök att komma överrens, men ibland måste man bara inse att det är lönlöst att vara naiv och tro att det ska bli det sätt det borde vara. Ibland går det helt enkelt inte. Detta har absolut ingenting med Cesar eller vår familj att göra, men någonting som självklart kommer påverka oss..
De håller på att bygga ut vår balkong, så vi var tvungen att ta ner allt i söndags, inklparabolen, så vi har inte haft några kanaler vi gillar sen dess, och de har knappt börjat med arbetet än, så det känns också jobbigt, men det blir fint om två månader iaf...
Igår var Hugo hemma med mig, och jag tvättade i över sju timmar, 14 tvättmaskiner blev det. Helt vansinnigt vad mycket kläder vi har, och vi är alldeles för bortskämda när det gäller att slänga i tvätten, speciellt jag! Jag använder ett plagg i tio minuter sen byter jag, och då tycker jag att plagget är smutsigt. Har nån konstig fix-idé över att bara ha helt nytvättade kläder på mig. Ska bättra mig!
Nu ska jag jobba på och hoppas att jag hinner allt jag förväntar av mig själv.
Ha en härlig fredag!
Puss puss från er Suss

Jag lever :)

Hej mina fina, trogna läsare!
Jag måste först säga att jag är chockad över att ni troget går in och läser varje dag, trots att inget nytt hänt sedan konserten i december! Tack, och förlåt!
Jag mår bra, jobbar på och har det bra! Mycket har hänt sedan skivsläppet och mycket mer kommer att hända! Jag kommer att flytta  bloggen till hemsidan, gå in på http://soulandsounds.com/
Där kan ni för tillfället enbart hitta info om hur man köper skivan, men det är ju inte så bara ;)
Jag lovar att hålla er bättre uppdaterade! Kram på er!

RSS 2.0